S'estan mostrant 10 notícies (101-110) d'un total de 243.
Pàgina 11 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent


(26/11/2009) - El referèndum, a Madrid

Osona Decideix exposa a la capital d´Espanya les consultes sobre la independència de Catalunya del 13 de desembre.

El director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena, acompanyat de l´escriptora i periodista Patricia Gabancho, ha presentat aquest dimecres al migdia a Madrid la campanya impulsada per promoure la participació en el referèndum del proper 13 de desembre sobre la independència de Catalunya.

Tena ha recordat que “el propi ministre de Justícia del Regne d´Espanya, Francisco Caamaño va reconèixer la setmana passada que les consultes són legals “. El portaveu d´Osona Decideix ha explicat que “en el cas remot d´alguna temptació d´actuació de mala fe per part de l´Estat amb mesures cautelar d´última hora per impedir el referèndum, tindrem alternatives per a que la legalitat es compleixi, és a dir, per que el referèndum se celebri”.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - Joan Laporta tancarà l´11 de desembre a Vic la campanya del 13-D a Osona

El president del Barça, Joan Laporta, tancarà l´11 de desembre la campanya de les consultes sobiranistes del 13-D a Osona. L´acte, que encara no està decidit on es farà, serà a 2/4 de 7 de la tarda.
A part de Laporta, hi intervindran el director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena, i algun polític vigatà encara per decidir.

Osona Decideix continua la seva tasca d´informació sobre les consultes del 13-D a la comarca. Aquest dimecres s´han presentat a Madrid a la premsa internacional. Han participat en l´acte el director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena, i l´escriptora Patricia Gabancho.

NOTA DE PREMSA D´OSONA DECIDEIX SOBRE LA PRESENTACIÓ A MADRID
"Osona Decideix exposa a la capital d´Espanya la normalitat democràtica del procés de consultes sobre la independència de Catalunya del 13 de desembre

López Tena: ´el referèndum és plenament legal tal com va reconèixer la passada setmana el propi ministre de Justícia del Regne d´Espanya, Francisco Caamaño´

El director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena, acompanyat de l´escriptora i periodista Patricia Gabancho, ha presentat aquest migdia a Madrid la campanya impulsada per promoure la participació en el referèndum del proper 13 de desembre sobre la independència de Catalunya.

Font: el9nou.cat

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - El 95% de los vecinos de Osona podrá decidir si desea la independencia catalana

La práctica totalidad de los vecinos de Osona podrá expresar su opinión sobre la independencia de Catalunya el 13 de diciembre. Jill Evans, europarlamentaria de Plaid Cymru, preguntó sobre esta iniciativa al presidente del Consejo Europeo, Herman van Rompuy.

GARA |
El 95% de los vecinos de la comarca de Osona, cuya capital es Vic, podrán votar en la consulta por la independencia de Catalunya que se celebrará el 13 de diciembre en un centenar de municipios del Principat, según destacaron ayer en Madrid los representantes la plataforma Osona Decideix (Osona Decide) Alfons López Tena y Patricia Gabancho.
López Tena mostró su temor ante la posibilidad de que el Estado español dificulte la celebración de esta consulta, aunque destacó que cumple con todas las exigencias de la legalidad vigente.

Font: gara.net

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - Uriel Bertran: ´El 13-D és la primera passa cap a la constitució d´un estat català´

El membre d´ERC anima a la participació ciutadana en el referèndum d´independència.


Uriel Bertran, d´ERC, creu que ´la participació en el referèndum del 13-D serà determinant per a fer una sacsejada en el panorma polític català perquè es posi damunt la taula la necessitat que tots els catalans puguem votar sobre aquesta qüestió´. És per això que en aquest vídeo, de la sèrie Vull Votar, anima a la participació ciutadana el 13-d. Per a Bertran, membre de la comissió organitzadora dels referèndums, ´ aquesta és la primera passa cap a la constitució d´un estat català.

Font: vilaweb.cat

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - Joan Laporta tancarà la campanya d´Osona Decideix

Participarà a l´acte final a Vic l´11 de desembre

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, participarà en l´acte de cloenda de la campanya del referèndum del 13-D que Osona Decideix farà l´11 de desembre a Vic per fer una crida a la participació. A la comarca d´Osona trenta-quatre municipis faran la consulta. L´acte de cloenda es farà al vespre a Vic en un local encara per determinar. Laporta viatjarà a Vic directament des de Kíev, a Ucraïna, on el Barça haurà jugat un partit de Champions.

A banda, aquest diumenge hi ha previst un gran acte de començament de campanya, organitzat per la Coordinadora per la consulta sobre la independència, al Palau de Congressos del Fòrum de Barcelona. La intenció dels organitzadors és omplir l´auditori, que té una capacitat per a tres mil cinc-centes persones.

Font: vilaweb.cat

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - Joan Laporta tancarà a Vic la campanya del 13-D

El divendres 11 de desembre, en un lloc encara per determinar. L´acompanyarà el director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena.

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, serà el protagonista de l’acte central de tancament de campanya d’Osona decideix, que se celebrarà el proper divendres 11 de desembre, a les 18.30 h a Vic. Encara no està decidit on tindrà lloc l´acte.

El director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena, acompanyarà el president del Barça al míting.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - La Plataforma ProSeleccions dóna suport a la consulta del 13D

Diferents personalitats catalanes presenten en roda de premsa el Manifest de suport a la consulta sobre la independència.

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes se suma al Manifest de suport a la consulta sobre la Independència que se celebrarà el proper 13 de desembre a diferents municipis del territori català. Avui, el Col·legi de Periodistes ha reunit en roda de premsa a diferents personalitats del món cultural, social, econòmic, acadèmic i professional que recolzen la Consulta per la Independència.

El vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, ha assistit a l’acte i ha assegurat que “de la mateixa manera els jugadors han de tenir dret a decidir amb quina selecció volen jugar, els ciutadans també tenen dret a manifestar-se lliurement a quin país volen pertànyer i quin ha de ser el seu futur”. La Plataforma i 34 entitats més han manifestat el seu suport, així com a tall personal altres personalitats. És el cas del xef Santi Santamaria, l’escriptor Jordi Cabré, l’actriu Montserrat Carulla o l’actor Sergi López. López, que ha encapçalat la roda de premsa, ha declarat textualment que “és collonut que el poble català decideixi per voluntat pròpia anar a votar perquè això dóna una garantia de legitimitat”.

Font: seleccions.cat

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - La premsa internacional es fa ressò de les consultes independentistes

Osona Decideix fa la presentació internacional de les votacions a Madrid.

L´interès que al seu moment la premsa internacional va mostrar per la consulta independentista que va tenir lloc a Arenys de Munt (Maresme) el 13 de setembre passat no ha decaigut. El director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena, juntament amb la periodista Patrícia Gabancho, van presentar les consultes a Madrid (Estat espanyol) i a l´acte s´hi van aplegar corresponsals de mitjans com Le Figaró, Le Monde, la BBC, el Frankfurter Allgemeine i agències com Reuters o la Deutsche Press Agentur. El jurista, a l´hora d´exposar la iniciativa ciutadana per exercir el dret de decidir, ha explicat que les plataformes tenen "alternatives" preparades en cas que l´Estat espanyol "actuï amb mala fe" i els impedeixi fer servir locals municipals i ha defensat a ultrança les consultes perquè formen part d´un "procés democràtic i legal". Tot i això, ha explicat que si es donés el cas que per ordre judicial se´n prohibís la celebració, la plataforma acataria la sentència però també la recorreria. També ha dit que després del dia 13, l´agrupació desapareixerà.

Font: racocatala.cat

Veure notícia ampliada

(26/11/2009) - Joan Laporta farà el miting final de la campanya de la consulta d´independència a Vic

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, serà el protagonista de l’acte central de tancament de campanya d’Osona decideix, que se celebrarà el proper divendres 11 de desembre, a les 18.30 h a Vic.

Font: naciodigital.ca

Veure notícia ampliada

(25/11/2009) - Jordi Fàbrega: ´Si ets demòcrata i creus que la gent pot opinar, vota el 13-D´

L´alcalde de Sant Pere de Torelló anima a la participació ciutadana el 13-D

Jordi Fàbrega, l´alcalde de Sant Pere de Torelló, que ahir va anunciar que cediria locals municipals per a celebrar-hi el referèndum, anima en aquest vídeo de la sèrie Vull Votar a la participació ciutadana en el referèndum sobre la independència del 13-D: ´L´important és la participació, que l´estat no ens pugui negar aquest dret´. Jordi Fàbrega és també portaveu de la plataforma Decidim.cat

Font: vilaweb.cat

Veure notícia ampliada

S'estan mostrant 10 notícies (101-110) d'un total de 243.
Pàgina 11 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent
 
Si voleu fer qualsevol comentari sobre el referèndum podeu enviar un email a: contacte@osonadecideix.cat