S'estan mostrant 10 notícies (121-130) d'un total de 243.
Pàgina 13 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent


(25/11/2009) - López Tena insta els partits a prendre nota dels resultats del 13-D ja que "no tenen un caràcter simbòlic, sinó polític real"

La promotora del referèndum a Osona reitera la legalitat de la consulta independentista però diu que acataria una paralització judicial.

El director executiu d´Osona Decideix, Alfons López Tena, acompanyat de la periodista Patrícia Gabancho, ha presentat aquest dimecres en un hotel de Madrid –amb forta presència de corresponsals estrangers– les consultes sobre la independència de Catalunya que se celebraran a la comarca d´Osona el 13 de desembre que ve.

Font: avui.cat

Veure notícia ampliada

(25/11/2009) - Ciutadans es mobilitzarà el 13 de desembre per criticar la ´connivència´ de Montilla amb les consultes

Albert Rivera ha anunciat que Ciutadans es concentrarà el 13-D per posar en evidència que fins i tot regidors del PSC han donat suport a les consultes sobiranistes.
El president i parlamentari de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dimecres que la seva força política portarà a terme un acte el pròxim 13 de desembre, el mateix dia que estan convocades consultes populars, perquè els ciutadans diguin al president, José Montilla, que ´no volen que els seus regidors del PSC donin suport aquestes mocions a favor de consultes independentistes´.

Font: el9nou.cat

Veure notícia ampliada

(25/11/2009) - Una eurodiputada gal•lesa interpel•la el nou president de la UE sobre el 13D

“El diumenge 13 de desembre uns 150 municipis de Catalunya faran un referèndum sobre la independència respecte d´Espanya. Com pensen respondre a això? Serà un tema en l´agenda del Consell? Realment ho dubto, però ho hauria de ser. Europa canvia, i espero que el nou president ho reconegui i hi respongui”.

Amb aquesta interpel•lació , l´eurodiputada gal•lesa Jill Evans ha demanat al flamant nou president de la Unió Europea, Van Rompuy, quina serà la posició de la Unió Europea sobre les consultes independentistes.

La presidenta de l´Aliança Lliure Europea (ALE), s’hi ha dirigit aquest dimecres en la sessió plenària del Parlament Europeu, en el marc de la preparació del Consell Europeu del 10 i l´11 de desembre.

Font: naciodigital.cat

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - L´alcalde de Sant Pere de Torelló cedirà locals municipals per la consulta del 13-D

Fàbriga argumenta que a la Constitució s´hi recullen els drets de llibertat d´expressió i reunió, l´essència del referèndum.

L´alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, de l’Entesa per Sant Pere-EPM, ha signat un decret d´alcaldia on posa a disposició dels organitzadors de la consulta sobre la independència del 13 de desembre els locals i instal•lacions municipals per si consideren oportú utilitzar-los.

L´alcalde, i portaveu de la plataforma Decidim.cat, diu que en la seva condició d´autoritat municipal no pot negar la utilització d´uns espais que són “de la pròpia gent” a una comissió formada per més de 60 veïns. Fàbrega diu que el decret l´ha fet després de revisar la Constitució espanyola on s´hi recullen els drets de llibertat d´expressió i reunió, que són l´essència de la consulta del 13 de desembre.

Font: elsingulardigital.cat

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - L´alcalde de Sant Pere trenca el gel i ofereix els locals municipals per a la consulta del 13-D

Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló, ha firmat un decret posant a disposició les instal·lacions municipals de la comissió organitzadora de la consulta sobiranista del 13-D.

(decret de Fàbrega a l´interior)
Fàbrega recorda en el decret que és costum de l´Ajuntament que ell presideix prestar els equipaments públics i intal·lacions municipals a les entitats del poble, que diu, en realitat són "els autèntics propietaris de dits equipaments i instal·lacions".


Font: el9nou.cat

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - L´Ajuntament de Sant Pere de Torelló cedirà locals municipals per al 13-D

És el primer de Catalunya en prendre aquesta decisió. Els altres consistoris ho han desestimat per tal d’evitar impugnacions de l’Estat espanyol.

La Comissió Organitzadora de Sant Pere de Torelló ha impulsat la consulta popular sobre la independència de Catalunya, que se celebrarà al municipi el proper 13 de desembre. En aquest marc, l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló ha emès aquest matí un decret d’alcaldia en virtut del qual posa a disposició d’aquesta Comissió, així com d’entitats i partits polítics que ho sol·licitin, els equipaments i instal·lacions locals de titularitat municipals per realitzar “qualsevol tipus d’activitat relacionat amb la consulta”. L´alcade de Sant Pere és Jordi Fàbrega, que també és el delegat del Govern a la Catalunya Central i el president d´EPM.


Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - L´Ajuntament de Sant Pere de Torelló cedirà locals municipals per al 13-D

El municipi osonenc és el primer de Catalunya en prendre aquesta decisió. L´alcalde, Jordi Fàbrega, és el delegat del govern de la Generalitat a la Catalunya Central i presindet de l´Entesa del Progés Municipal. Els altres consistoris ho han desestimat per tal d’evitar impugnacions de l’Estat espanyol.

Font: naciodigital.cat

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - L´alcalde de Sant Pere de Torelló posa els locals municipals a disposició de la consulta del 13 de desembre

Sant Pere de Torelló (ACN).- L´alcalde de Sant Pere de Torelló (Osona), Jordi Fàbrega (Entesa per Sant Pere-EPM), ha signat un decret d´alcaldia on posa a disposició dels organitzadors de la consulta sobre la independència del 13 de desembre els locals i instal·lacions municipals per si consideren oportú utilitzar-los. L´alcalde, i portaveu de la plataforma Decidim.cat, diu que en la seva condició d´autoritat municipal no pot negar la utilització d´uns espais que són ´de la pròpia gent´ a una comissió formada per més de 60 veïns. Fàbrega diu que el decret l´ha fet després de revisar la Constitució espanyola on s´hi recullen els drets de llibertat d´expressió i reunió, que són l´essència de la consulta del 13 de desembre.


Font:acn.cat

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - L´alcalde de Sant Pere de Torelló desafia l´Estat i cedeix els locals municipals a l´organització de la consulta

Jordi Fàbrega, portaveu de Decidim.cat, assegura que hi ha "una escletxa" en la Constitució que permet a l´Ajuntament deixar els equipaments emparant-se en el dret de llibertat d´expressió i de reunió.

L´alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, que també és portaveu de la plataforma de càrrecs electes locals Decidim.cat ha anunciat aquest dimarts que ha emès un decret d´alcaldia on posa a disposició de la comissió organitzadora de la consulta sobre la independència de Catalunya del pròxim 13 de desembre els equipaments i instal·lacions municipals. Fàbrega desafia així l´Estat i la justícia, que en el cas d´Arenys de Munt van prohibir l´acord de ple del municipi del Maresme pel qual es donava suport a la consulta cedint la sala municipal per a la celebració del referèndum simbòlic.

"Sóc un valent", assegura Fàbrega, que considera que "hi ha una escletxa" en la mateixa Constitució a través de la qual està convençut que no hi haurà cap problema per posar a disposició de l´organització i "de totes aquelles entitats i partits polítics" del poble que ho sol·licitin les instal·lacions de titularitat municipal.

Font: avui.cat

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - Més de 700.000 catalans votaran la independència en 160 municipis el 13 de desembre

L´onada de consultes sobiranistes del 13 de desembre va prenent cos. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, ja són 160 els municipis catalans que en celebraran una aquest dia, seguint les passes d´Arenys de Munt. En total, 705.000 persones tindran dret a vot, segons les dades de la comissió organitzadora a què ha tingut accés l´emissora. El tret de sortida de la campanya serà el dia 29 de novembre amb un acte a l´auditori del Fòrum de Barcelona en què participaran les comissions organitzadores de tot el territori. Aquesta primera onada de consultes tindrà repercussió més enllà de Catalunya. Els eurodiputats corsos i sards hi participaran com a observadors internacionals el 13 de desembre.

Font: 3cat24.cat

Veure notícia ampliada

S'estan mostrant 10 notícies (121-130) d'un total de 243.
Pàgina 13 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent
 
Si voleu fer qualsevol comentari sobre el referèndum podeu enviar un email a: contacte@osonadecideix.cat