S'estan mostrant 10 notícies (131-140) d'un total de 243.
Pàgina 14 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent


(24/11/2009) - Javed Ilyas: ´És positiu que els immigrants puguin votar el 13-D´

El president de l´Associació de Treballadors Paquistanesos de Catalunya anima a la participació el 13-D

El president de l´Associació de Treballadors Paquistanesos, Javed Ilyas Qureshi, que avui compareix al Parlament de Catalunya a la comissió d´Immigració, creu que el referèndum sobre la independència del 13-D és positiu perquè, entre més coses, ofereix als immigrants que acreditin empadronament l´oportunitat d´expressar la seva opinió. En aquest vídeo de la sèrie Vull Votar Javed es declara favorable al dret de l´autodeterminació dels pobles: ´Si la gent d´aquí voten en favor de la independència, doncs em sembla molt bé.

Font: vilaweb.cat/

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - Excàrrecs electes de Torelló donen suport a la consulta del 13D

Excàrrecs electes de diferents mandats a l’Ajuntament de Torelló, convocats per la plataforma Torelló Decideix, llegiran públicament i signaran avui un manifest de suport a la consulta sobre la independència del proper 13 de desembre. Ho faran a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament. Entre els firmants hi haurà representades, entre altres, totes les forces polítiques que actualment hi ha al consistori torellonenc, és a dir, PSC, CiU, ERC i ICV-Cdg. Es tracta d’una circumstància rellevant, ja que l’Ajuntament de Torelló no va aprovar la moció de suport a la consulta, per l’oposició del PSC i l’abstenció de CiU. Després de la lectura i signatura del manifest es faran una fotografia per testimoniar el seu suport a la iniciativa, que vol ser també una crida a la participació.

Font: radioona.com/

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - Balenyà estació votarà sobre si vol pertànyer a Seva el 13 de desembre

Seva, | El nucli de Balenyà estació es pronunciarà sobre la seva independència. El pròxim 13 de desembre aprofitant que es fa la consulta sobre la independència de Catalunya, també se’n farà una que demanarà si es vol formar part de Seva o no.

La iniciativa va sorgir de diverses entitats després de ser consultades arran de l’organització al nucli de la consulta sobre la independència de Catalunya. Per tant, el pròxim 13 de desembre hi haurà dues consultes a Balenyà estació. Les preguntes seran molt semblants, però una relativa a Catalunya i l’altra relativa a la pertinença a Seva. Les dues consultes, però, aniran per separat i no compartiran col·legis electorals.

Font: elter.net

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - Centelles també tindrà consulta independentista

És el darrer municipi en afegir-se al 13-D.Centelles, amb 6.164 persones amb dret a vot, ha estat el darrer municipi en afegir-se al conjunt de municipis osonencs que convoquen la consulta independentista, el proper 13 de desembre.

Així, el nombre final de localitats que l’organitzen és de 34, amb 117.932 persones cridades a les urnes, el que representa un 95% del total dels habitants de la comarca d’Osona.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - Excàrrecs electes de l´Ajuntament de Torelló donaran suport al 13-D

Llegiran i signaran un manifest a favor de la consulta. Hi haurà representants de totes les forces polítiques del consistori.

Aquest dimarts, 24 de novembre, a les 8 del vespre, se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament de Torelló un simbòlic acte de suport a la consulta sobre la independencia del proper 13 de desembre.
Excàrrecs electes de diferents mandats a l’Ajuntament de Torelló, convocats per la plataforma Torelló Decideix, llegiran públicament i signaran un manifest de suport explícit a la consulta del 13-D. Entre els firmants hi haurà representades, entre d’altres, totes les forces polítiques que
ara com ara hi ha a l’Ajuntament de Torelló: PSC, CiU, ERC i ICV‐CdG.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - Sant Pere de Torelló cedirà espais municipals per a la consulta d´autodeterminació

L´Ajuntament de Sant Pere de Torelló cedirà dependències municipals perquè s´hi pugui celebrar "qualsevol mena d´activitat" relacionada amb la consulta d´autodeterminació que s´ha de fer a la localitat el 13 de desembre. A la consulta que es va fer a Arenys de Munt, la primera, una jutge de Barcelona va prohibir a l´Ajuntament donar suport al referèndum. L´alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, afirma que ha trobat una "esquerda" a la Constitució que avala aquest suport.

Font: 3cat24.cat

Veure notícia ampliada

(24/11/2009) - Taradell parla de l’impacte econòmic que podria tenir la independència de Catalunya

A l’acte hi assistiran Joan Canadell i Jaume Vallcorba del Cercle Català de Negocis

La coordinadora taradellenca continua amb els actes de difusió de la consulta sobre la independència. Aquest divendres es fa un nou acte, en aquest cas centrat en aspectes econòmics. Joan Canadell i Jaume Vallcorba del Cercle Català de Negocis faran una conferència sota el títol “Quin benefici econòmic podrà tenir Catalunya?”.

L’acte començarà a les nou del vespre i estarà moderat per l’escriptor i portaveu de la plataforma taradellenca, Antoni Pladevall i Arumí.

Cal destacar que després de l’acte els taradellencs que ho vulguin podran fer efectiu el seu vot anticipat a la consulta convocada pel 13 de desembre.

D’altra banda, diumenge a la tarda s’organitza juntament amb Ràdio Taradell una pantalla gegant per seguir el partit de futbol Barça-Madrid al centre Cultural Costa i Font. Durant l’acte també es podrà votar anticipadament, i es projectaran anuncis i vídeos d’Osona Decideix.

Font: taradellbloc.blogspot.com

Veure notícia ampliada

(23/11/2009) - Osona comença una campanya històrica

Les pancartes i els cartells personalitzats a cada poble comencen a omplir els carrers demanant el vot per al 13-D.

"Venim d´un llarg silenci... i ara podem fer sentir la nostra veu". És el lema d´una de les pancartes que aquests dies es poden veure penjades als carrers de Taradell, en el marc de la campanya de la consulta d´independència de Cartalunya que es farà en aquesta població el 13 de desembre.

Taradell ha estat un dels municipis més matiners. El seguiran uns quants més. A la comarca, el nombre de poblacions que s´han adherit a la consulta sobrepassen la trentena.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(23/11/2009) - El Bisaura Decideix es posa en marxa

Una xerrada d’Alfons López Tena, Pep Musté i Ramon Vila-Abadal serveix per presentar oficialment l’entitat.

Aquest divendres, el Bisaura Decideix, que comprèn els pobles de Montesquiu, Sant Quirze, Santa Maria, Sora i Vidrà, es va presentar oficialment amb una conferència a Sant Quirze de Besora. Els ponents, Alfons López Tena, Pep Musté i Ramon Vila-Abadal, van fer que el públic assistent, una seixantena, marxés amb un bon gust de boca i molts van aprofitar per fer-se voluntaris i ajudar el dia 13 de desembre.


Font: osona.com
Veure notícia ampliada

(23/11/2009) - Francesc Homs: ´A Catalunya no ens pararan, si fem les coses pacíficament i lliure´

El diputat de Convergència anima a votar el 13-D - "video"
Francesc Homs (1969), membre de Convergència i Unió, anima tothom a participar en el referèndum sobre la independència de Catalunya en aquest vídeo de la sèrie Vull Votar. Creu que el 13-D ´és un dia important per al país, encara que n´hi hagi, com el govern espanyol, que ho vulguin prohibir. Però a Catalunya no ens pararan, si fem les coses pacíficament i lliure.´ Francesc Homs és membre de l´executiva nacional de Convergència des del 2003.

Font:vilaweb.cat

Veure notícia ampliada

S'estan mostrant 10 notícies (131-140) d'un total de 243.
Pàgina 14 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent
 
Si voleu fer qualsevol comentari sobre el referèndum podeu enviar un email a: contacte@osonadecideix.cat