S'estan mostrant 10 notícies (161-170) d'un total de 243.
Pàgina 17 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent


(19/11/2009) - Tena: ´Que no decideixin per tu, vota lliurement´

Alfons López Tena anima a participar en el referèndum del 13-D
El president del Cercle d´Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena (1957), creu que el 13-D també és una oportunitat pe als detractors de la independència: ´Tant si vas a favor de la independència, com si hi vas contra, tens l´oportunitat de votar i de decidir. Que no decideixin per tu. Digues la teva´ (vídeo). Tena és el segon protagonista de la sèrie Vull Votar, en què personalitats del país animen a votar en el referèndum del 13 de desembre.

Font: vilaweb.cat

Veure notícia ampliada

(19/11/2009) - El Bisaura Decideix organitza una xerrada amb Alfons López Tena, Ramon Vila-Abadal i Pep Musté

L´acte es farà a la sala d´actes de la Caixa de Manlleu de Sant Quirze aquest divendres a les 8 del vespre.

Aquest divendres la comissió El Bisaura Decideix es presenta oficialment organitzant una xerrada que anirà a càrrec d’Alfons López Tena, coordinador d’Osona Decideix i exvocal del Consell General del Poder Judicial; Ramon Vila-Abadal, teòleg, filòleg i autor de llibres com ‘Com és que sóc separatista’ i Pep Musté, militant històric de l’Esquerra Independentista catalana i director executiu de El Bisaura Decideix. L’acte es farà a la Sala d’Actes de Caixa de Manlleu a les 8 del vespre.

Font: vilaweb.cat
Veure notícia ampliada

(19/11/2009) - La Vall del Ges aspira a aconseguir un 40% de participació al 13-D

La Vall del Ges Decideix convocarà 15.362 persones entre Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere en la consulta sobre la independència del proper 13 de desembre. Aquest dimecres, 18 de novembre, els coordinadors del 13-D dels tres municipis han ofert una roda de premsa conjunta per explicar l’arrencada de la campanya i anunciar els col∙legis electorals dels tres municipis. Són aquests:

• A Torelló, l’escola Rocaprevera i el centre cívic del barri de Montserrat
• A Sant Vicenç, la sala d’exposisions cedida per l’Agrupació Cultural
• A Borgonyà, el Teatre de Borgonyà, cedit per la comissió de festes del nucli
• A Sant Pere, el Casal Cultural i Recreatiu

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(18/11/2009) - El PP diu que les consultes "violen" la Constitució i Caamaño respon que "no són il·legals" però sí intranscendents

ACN El ministre de Justícia, Francisco Caamaño, ha afirmat aquest dimecres al Congrés que les consultes sobre la independència "no són il·legals" però sí "jurídicament intranscendents". Ho ha dit a resposta del PP, que li demanava una acció més contundent contra les consultes.
El ministre de Justícia, Francisco Caamaño, ha defensat aquest dimecres al Congrés dels Diputats l´actuació del seu executiu respecte a les consultes independentistes convocades a Catalunya després que el PP hagi afirmat que constitueixen una "violació constitucional" que rep una resposta "clarament insuficient´"del govern espanyol.

Camaño també ha recordat al PP que ells van recollir signatures demanant un referèndum a l´Estat sobre l´Estatut de Catalunya "sabent que era jurídicament inviable" i en aquella ocasió "no va passar res".

Camaño també ha recordat al PP que ells van recollir signatures demanant un referèndum a l´Estat sobre l´Estatut de Catalunya "sabent que era jurídicament inviable" i en aquella ocasió "no va passar res".

Caamaño ha fet aquestes manifestacions en el transcurs de la sessió de control al govern espanyol i en resposta a una pregunta del diputat del PP per Toledo Arturo García-Tizón, que ha assegurat que les consultes constitueixen una "violació constitucional".

Font: el9nou.cat

Veure notícia ampliada

(18/11/2009) - López Tena afirma que hi ha ajuntaments que pressionen contra les consultes

El coordinador de les consultes d´Osona Decideix, el jurista Alfons López Tena, ha denunciat a Catalunya Ràdio que hi ha ajuntaments osonencs que estan pressionant les comissions organitzadores locals dels seus municipis per posar pals a les rodes a les consultes independentistes del 13D. Tena ha parlat de "mètodes intimidatoris" d´alguns consistoris contra les comissions. Segons el jurista, a Centelles el govern del PSC bloqueja l´accés de la comissió local a les dades del padró, que són (o haurien de ser) públiques i a l´abast de tothom que ho demani, fet que podria comportar responsabilitats legals. A Vic és el govern municipal de CiU qui impedeix penjar publicitat de la consulta als fanals, afirmant que es tracta de "publicitat comercial".

Font: racocatala.cat

Veure notícia ampliada

(18/11/2009) - Alfons López Tena adverteix: "Tots aquells que no shi ´hagin implicat activament, que no vinguin el 13-D a fer-se la foto"

El president de la fundació Cercle d´Estudis Sobiranistes i coordinador de les consultes independentistes a Osona explica que reben molt poc suport d´alguns partits polítics i d´altres, fins i tot, "fan servir mètodes d´intimidació"

El president de la fundació Cercle d´Estudis Sobiranistes i coordinador de les consultes independentistes a Osona, Alfons López Tena, ha advertit aquest matí que "tots aquells que no s´hi hagin implicat activament, que no s´apropi el dia 13 de desembre a fer-se la foto perquè el farem fora, si és necessari a patades".

Font: avui.cat

Veure notícia ampliada

(18/11/2009) - ´Los catalanes tenemos derecho a ser libres´

Los portavoces de los centros islámicos de Manlleu harán campaña por el ´sí´

Los presidentes de las dos mezquitas de Manlleu (Osona) aseguran que estarían encantados de acoger en sus amplias instalaciones una de las consultas independentistas que más de 130 poblaciones catalanas celebrarán el próximo 13 de diciembre. En la ciudad viven unas 21.000 personas, de las que en torno al 30% son de origen magrebí.

EL MUNDO ha estado en los dos centros islámicos de Manlleu y sus portavoces afirman que no sólo están dispuestos a aceptar la demanda de los organizadores del referéndum, que ayer se desdijeron y aseguraron que no se efectuará en una mezquita, sino a votar abiertamente a favor: "Que los catalanes dependamos hoy sólo de España. Eso no puede ser. Tenemos nuestra lengua, nuestra historia y todo el derecho a ser libres. Algún día lo conseguiremos".

Font: elmundo.es

Veure notícia ampliada

(18/11/2009) - López Tena denuncia els ´mètodes intimidatoris´ d´alguns ajuntaments per impedir les consultes

L´objectiu dels organitzadors és assolir el 50% de participació mínim perquè la UE reconegui una autodeterminació.

La celebració de les consultes sobre la independència també té enemics a nivell local. El jurista Alfons López Tena, Director executiu d´Osona Decideix, ha explicat a Catalunya Ràdio les pressions que les comissions organitzadores de diversos municipis estan rebent per part de partits locals. A Vic és CiU qui impedeix penjar publicitats a les faroles al·legant que és publicitat comercial, mentre que a Centelles els polítics de PSC estan bloquejant l’accés a les dades públiques del padró, un delicte que podria acabar amb responsabilitats penals.

Font:directe.cat

Veure notícia ampliada

(18/11/2009) - López Tena anuncia "puntades de peu" als polítics

Alerta que no pemetrà que els polítics que no s´impliquen en les consultes sobiranistes "es facin la foto"

El president del Centre d´Estudis Sobiranistes, que s´encarrega d´organitzar les consultes sobiranistes del 13 de desembre a més de 130 poblacions catalanes, Alfons López Tena, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que farà fora de la foto, "si cal a puntades de peu", els representants polítics que no s´hagin implicat en el procés.
"Tot aquell que no hagi col·laborat d´una manera activa abans del dia 13 de desembre, el dia 13 que no s´acosti a sortir a la foto perquè el farem fora de la foto si és necessari a puntades de peu", ha dit.

Font: societat.e-noticies.cat

Veure notícia ampliada

(18/11/2009) - Els musulmans de Manlleu volen una "Catalunya lliure"

"Animarem a tota la comunitat islàmica de Manlleu a donar el sí" en la consulta sobiranista.
Els presidents de les dues mesquites de Manlleu han mostrat la seva intenció d´acollir a les seves instal·lacions una de les consultes independentistes que més de 130 poblacions catalanes celebraran el pròxim 13 de desembre. També han assegurat que votessin a favor, segons informa El Mundo.
"Que els catalans depenguem avui només d´Espanya. Això no pot ser. Tenim la nostra llengua, la nostra història i tot el dret a ser lliures. Algun dia ho aconseguirem", afirma Driss Enabruze, arribat a Catalunya el 1973 i simpatitzant d´Esquerra, que presideix l´Associació per a la Solidaritat i el Desenvolupament dels Immigrants de Manlleu.

Font: societat.e-noticies.cat

Veure notícia ampliada

S'estan mostrant 10 notícies (161-170) d'un total de 243.
Pàgina 17 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent
 
Si voleu fer qualsevol comentari sobre el referèndum podeu enviar un email a: contacte@osonadecideix.cat