S'estan mostrant 10 notícies (181-190) d'un total de 243.
Pàgina 19 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent


(16/11/2009) - Osona Decideix presentarà les consultes del 13-D a la premsa internacional en un hotel al costat de les Corts, a Madrid

Josep Comajoan Osona Decideix presentarà les consultes del 13-D a la premsa internacional a l´Hotel Villa Real de Madrid, situat a tocar de les Corts. Avui s´han presentat les consultes a Vic. Al final, se´n faran en 33 municipis d´Osona.

(la consulta, municipi per municipi, a l´interior)
La presentació a Madrid es farà el dia 25 de novembre. L´objectiu és explicar de primera mà com funcionaran les consultes a la premsa de Madrid, però sobretot als corresponsals dels grans diaris internacionals. La informació se´ls oferirà en català, castellà i anglès.


Font: el9nou.cat

Veure notícia ampliada

(14/11/2009) - Éxit de participació en la presentació de la campanya per la consulta a Taradell

La sala gran del Centre Cultural Costa i Font es va omplir aquest divendres al vespre per participar en la presentació oficial de la campanya per la consulta sobre la independència de Taradell. L’acte es va fer al Centre Cultural Can Costa i Font amb la participació de tres figures relacionades amb la iniciativa. Vicent Partal, Mònica Sabata i Alfons López Tena van aportar el seu punt de vista sobres les consultes a partir de l’experiència d’Arenys de Munt i van insistir en la necessitat de potenciar la participació de la societat civil.

Font: taradellbloc.blogspot.comVeure notícia ampliada

(14/11/2009) - La campanya del 13-D comença omplint la sala gran de Can Costa i Font de Taradell

Hi van participar Mònica Sabata, Vicent Partal i Alfons López Tena.

Josep Comajoan Taradell ha començat amb força la campanya d´informació de les consultes sobiranistes del 13 de desembre. Ho va fer aquest divendres amb una sala gran de Can Costa i Font plena de gom a gom. Hi van participar Mònica Sabata, Vicent Partal i Alfons López Tena.
L´acte, presentat per l´escriptor local Antoni Pladevall i Arumí, va començar amb una breu explicació per part de Toni Reig, del col·lectiu organitzador de la consulta a Taradell, de com anirà la campanya (fan quasi un acte per setmana) i de com funcionarà la consulta i com es pensa finançar.

Font:el9nou.cat

Veure notícia ampliada

(14/11/2009) - Taradell presenta, amb molta gent, la campanya per la consulta independentista

Unes 300 persones van participar aquest divendres al vespre en la presentació oficial de la campanya per la consulta sobre la independència de Taradell. L’acte es va fer al Centre Cultural Can Costa i Font amb la participació de tres figures relacionades amb la iniciativa. Vicent Partal, Mònica Sabata i Alfons López Tena van aportar el seu punt de vista sobres les consultes a partir de l’experiència d’Arenys de Munt i van insistir en la necessitat de potenciar la participació de la societat civil.

Font: mesosona.cat

Veure notícia ampliada

(14/11/2009) - Taradell obre la campanya per les consultes a Osona

Acte multitudinari al Centre Cultural Costa i Font de la vila · Uns 40 municipis osonencs consultaran els seus ciutadans el 13D
El Centre Cultural Costa i Font de Taradell es va quedar petita el divendres per acollir la presentació oficial de la campanya per la consulta sobre la independència, que uns 40 municipis d´Osona duran a terme el proper 13 de desembre, impulsades per la plataforma Osona Decideix. Taradell esdevenia així el primer municipi de la comarca en presentar les consultes, i marca el tret de sortida per als plebiscits.

Font:racocatala.cat

Veure notícia ampliada

(13/11/2009) - Personalitats de la societat civil es mobilitzen pel SÍ a les consultes del 13 de desembre

Les consultes sobre la independència de Catalunya que tindran lloc el proper 13 de desembre a més de 130 municipis de tot el país estan rebent el suport de moltes parts de la societat civil. Personalitats de l´àmbit de la cultura, les universitats i l´espectacle ja s´han mobilitzat per demanar a la gent que voti, i en la majoria de casos han demanat el vot pel SÍ. A Sant Cugat del Vallès, Joel Joan, Matthew Tree, Núria Feliu, Patrícia Gabancho o Montserrat Carulla van cridar a votar el 13 de desembre, especialment en aquesta ciutat que serà la primera de més de 75.000 habitants a celebrar una consulta.

Font: sms25.cat

Veure notícia ampliada

(13/11/2009) - Uns 40 municipis faran la consulta d´independència de Catalunya el 13-D

La llista definitiva serà anunciada dilluns, dia 16. Una comissió d´antics militants antifranquistes osonencs donarà suport a la convocatòria.Osona Decideix està tancant entre avui i demà el llistat dels municipis on es podrà votar en les consultes sobre la independència de Catalunya el proper 13 de desembre. La xifra se situarà amb tota seguretat entre els 35 i els 40, sobre el total de 51 que té la comarca, i el percentatge de població que podrà exercir el vot s´aproparà al 90%.

Les dades definitives seran donades a conèixer el proper dilluns, dia 16, en dues rodes de premsa, celebrades successivament a Vic i a Barcelona, amb la participació del jurista Alfons López Tena, que coordina i assessora l´operatiu del 13-D a Osona.

Alguns dels municipis en què es descarta definitivament que es pugui portar a terme la consulta dins d´aquest any són Balenyà i Vilanova de Sau, tots dos amb alcaldes socialistes. En un sentit contrari, a Torelló, també amb alcalde del PSC i on la moció va ser derrotada, algunes entitats cíviques estan organitzant-la igualment pel dia 13 de desembre.

També durant la setmana que ve és possible que es faci pública la constitució d´una plataforma de personalitats de Vic a per donar suport a la consulta, i en la qual estarien integrats veterans militants de la lluita antifranquista a la comarca.Veure notícia ampliada

(13/11/2009) - Osona Decideix compta fer consultes sobiranistes en prop de 40 municipis

Balenyà és ara per ara l´únic dels deu pobles grans d´Osona on és segur que no es farà

Osona Decideix, la plataforma que coordina les consultes sobiranistes del 13-D, compta fer-ne en prop de 40 dels 51 municipis de la comarca. Quan falta un mes per les consultes, la previsió és que pugui votar entre el 80% i el 90% dels majors de 16 anys d’Osona, immigrants inclosos.

Aquest divendres falta un mes exacte per les consultes sobre la independència.

Font: el9nou.cat


Veure notícia ampliada

(12/11/2009) - Alfons López Tena: «Laporta molesta a l’establishment perquè no s’arruga»

Si la setmana passada vam parlar amb l’Alfons sobre com es veia el Barça des de Madrid, on ell va passar-s’hi uns quants anys (entre el 2001 i el 2008) com a vocal del Consell General del Poder Judicial espanyol, aquesta setmana, sense allunyar-nos de la política, tocarem més el perfil de l’actual president del FCBarcelona, des de l’òptica privilegiada d’una persona com en López Tena.

Què li diu la figura d’en Joan Laporta?
És una persona molt vàlida. La ciutat de Barcelona pateix d’una societat endogàmica, que tot s’ho fan entre ells, que ara ha esclatat amb casos com el d’en Millet. Doncs davant tot aquest establishment que ningú pot esquinçar, perquè controlen tots els poders i mouen tots els fils, ell ha aconseguit arribar a presidir el FCBarcelona i vèncer-los.

Aquesta endogàmia és típica només d’aquí?
A París, Londres o Nova York, per exemple, no s’ocupen càrrecs com el del Palau de la Música perquè són fills d’aquest o d’aquest altre. En països com els esmentats, qui es responsabilitza d’una entitat, és un professional amb un perfil idoni per a dirigir-lo. Això, aquí, encara no passa i ara en patim algunes conseqüències.
Amb quina nota valoraria el càrrec d’en Laporta?
Penso que ha fet una gestió empresarial i esportiva molt bona. El Barça, a hores d’ara, és una marca mundial. Penso que ha demostrat la seva vàlua abastament.

Font:osonacomarca.com

Veure notícia ampliada

(12/11/2009) - Taradell presenta divendres la campanya per la consulta popular del 13 de desembre

La coordinadora taradellenca que organitza la consulta popular sobiranista per al pròxim 13 de desembre i que forma part d’Osona Decideix farà aquest divendres al vespre la presentació pública de la campanya. Serà en un acte al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell a les 9 del vespre.

La presentació comptarà amb la presència de Vicent Partal (director de Vilaweb i vicepresident del consell de direcció de l’European Journalism Centre), Mònica Sabata (exportaveu de la PDD-Plataforma pel Dret a Decidir) i Alfons López Tena (coordinador general d’Osona Decideix, director del Centre d’Estudis Sobiranistes, vocal de la Junta d’Òmnium Cultural i exvocal del Consell General del Poder Judicial). Moderarà l´acte l’escriptor Antoni Pladevall i el tancarà una actuació de la Coral l’Arpa de Taradell. L’objectiu és presentar la campanya amb tots els actes programats fins al 13 de desembre i fer una explicació del protocol, modalitats de vot i sistema de finançament de la consulta, entre altres aspectes.

Font: Ràdio Taradell

Veure notícia ampliada

S'estan mostrant 10 notícies (181-190) d'un total de 243.
Pàgina 19 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent
 
Si voleu fer qualsevol comentari sobre el referèndum podeu enviar un email a: contacte@osonadecideix.cat