S'estan mostrant 10 notícies (201-210) d'un total de 243.
Pàgina 21 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent


(06/11/2009) - López Tena clama per la participació en la consulta del 13-D a Osona

L´objectiu és superar el 41% de participació d’Arenys de Munt.

López Tena ho va deixar ben clar aquest dijous a la llibreria La Tralla de Vic: “El més rellevant és veure la gent que va a una votació per la independència, no el que pensi el govern espanyol”.
El jurista valencià va aprofitar la xerrada sobre el dret a decidir per fer una crida a la participació a la consulta sobre la independència de Catalunya. D’altra banda, el coordinador de la plataforma va voler recordar les dificultats amb les que han tingut que lluitar per tirar endavant aquest referèndum. La manca de temps i la falta de recursos materials i humans han estat els principals impediments.
Però una de les altres dificultats és la que planteja el reconeixement del dret a vot a totes aquelles persones empadronades als municipis d’Osona, fugint així de la discriminació cap els estrangers. “Això ho complica tot, també parlem dels irregulars (tot aquells empadronats)”, va explicar el jurista.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(06/11/2009) - Quatre dels cinc pobles que formen el Bisaura ja han aprovat la moció de suport a les consultes populars per a la independència

Ja només queda saber la decisió del ple de l´ajuntament de Santa Maria de Besora
Aquest dijous Sora ha aprovat en un ple ordinari la moció de suport a la consulta popular per a la independència que es vol fer al municipi el dia 13 de desembre. D´aquesta manera, dels cinc pobles que formen el Bisaura ja només queda saber quina decisió prendrà el ple de l´Ajuntament de Santa Maria de Besora. De moment, els pobles que han aprovat la moció, i que per tant donen també suport a la comissió que s´ha format entre els cinc pobles, El Bisaura Decideix, són Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Vidrà i Sora.

Font: vilaweb.cat

Veure notícia ampliada

(04/11/2009) - López Tena replica Losantos

El president del Cercle d´Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena, ha replicat l´article del periodista Federico Jiménez Losantos a El Mundo, on definia a la Fundació Catalunya Oberta com un "antro de corrupción" i acusava López Tena de "promover plebiscitos ilegales de independencia" des d´aquesta fundació.

López Tena respon que "no he succeït a Estevill en el CGPJ, ell va cessar el 1995, jo vaig ser nomenat en el 2001". "La Fundació Catalunya Oberta no ha estat intervinguda mai, no és meva, sóc membre de la seva Patronato al costat de 32 persones més"; "Félix Millet no és membre de la Fundació ni es troba entre les 132 persones adherides"; "l´esmentada fundació no promou referends sobre la independència de Catalunya".

Font:comunicacio.e-noticies.cat

Veure notícia ampliada

(04/11/2009) - López Tena parlarà avui a Vic del 13-D

El coordinador de les consultes sobre la independència a Osona oferirà una xerrada a la llibreria La Tralla de Vic.

Aquest dijous, dia 5 de novembre, tindrà lloc a Vic una xerrada sobre el dret a decidir a càrrec d´Alfons López Tena, coordinador de les consultes sobre la independència a Osona. L’acte ,organitzat per Osona Decideix, es farà a la llibreria La Tralla, a les 8 del vespre, i serà presentat per Quico Sallés, periodista.

El títol de la xerrada és “Consulta a Osona sobre la independència de Catalunya el dia 13 de desembre”

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(31/10/2009) - 115 municipios catalanes celebrarán consultas el 13-D

Unas 600.000 personas podrán votar si quieren un Estado propio.

Un total de 115 municipios catalanes celebrarán una consulta popular sobre la independencia el próximo 13 de diciembre, según anunció ayer la coordinadora que impulsa la iniciativa. Ese día se producirá la primera oleada de consultas y la segunda se prevé para primavera, alrededor de la festividad de Sant Jordi. La población que podrá votar en esta primera ocasión supera las 620.000 personas.

Font: publico.es

Veure notícia ampliada

(31/10/2009) - Més de 620.000 persones estan convocades a votar el 13-D

Ja són 115 els municipis que s´han sumat a celebrar la consulta popular sobre la independència de Catalunya.

El dia 13 de desembre més de 623.120 persones estan convocades a votar en les consultes populars sobre la independència de Catalunya que se celebraran en almenys 115 municipis d´arreu del país.

Segons les dades del padró de l´1 de gener del 2008, hi ha més de 620.000 persones majors de 16 anys (edat mínima per votar, segons el protocol pactat pels organitzadors) en les 115 poblacions que s´han mobilitzat per organitzar una consulta popular com la d´Arenys de Munt. Aquesta dada, però, probablement s´incrementarà en les pròximes setmanes, ja que la llista de municipis que s´afegeixen a organitzar consultes creix cada dia.


Veure notícia ampliada

(30/10/2009) - Alfons López Tena explica el procés de la consulta a Osona

Aquest dimecres al vespre ha tingut lloc a l´auditori de Caixa Manlleu la xerrada sobre el dret a decidir a càrrec d´Alfons López Tena, coordinador de les consultes sobre la independència a Osona. L’acte estava organitzat per la coordinadora Manlleu Decideix.

L´acte, que ha reunit un centenar de persones, també ha tingut la intervenció de l´Anna Piella, portaveu d´aquesta coordinadora, i Jeroni Vinyet, portaveu d´Osona Decideix, on s´ha explicat quins eren els objectius de la iniciativa i les diferents maneres d´organitzar-se. S´ha posat molt èmfasi en la importància de mobilitzar una gran part de la població a l’hora d’anar a votar, sobretot aquella que queda exclosa de les urnes en els processos electorals.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(30/10/2009) - Arrenca Roda Decideix

Els grups de treball es distribueixen les tasques.
El passat divendres 23 d’octubre es va celebrar a Roda de Ter una reunió informativa oberta a totes les persones i a més del centenar d’entitats del poble, per tal d’explicar el tema de la consulta popular sobre la independència de Catalunya.

Amb una nombrosa participació, el centenar d’oients que hi havia a la sala van seguir l’explicació, des de l’antecedent de la consulta realitzada a Arenys de Munt, el 13 de setembre d’enguany, fins a la possibilitat de dur-la a terme al poble. Després de tota l’explicació, i en votació unànime, es va decidir constituir la comissió organitzadora a Roda de Ter amb el nom de Roda Decideix.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(29/10/2009) - L´Ajuntament de Tona dóna ple suport al referèndum

Tots els regidors del consistori (CiU i Tona Futur) aproven per unanimitat la moció de la consulta sobiranista.

Aquesta dimecres a la nit, l’Ajuntament de Tona ha aprovat la moció en suport de la defensa del dret a decidir i de la consulta popular sobre la independència de Catalunya.

Font: osona.com

Veure notícia ampliada

(28/10/2009) - Manlleu Decideix es prepara per el 13 de desembre

El passat dimecres 28 d´octubre, es va celebrar la darrera assamblea de Manlleu Decideix que va comptar amb la participació d´Alfons López Tena i de Jeroni Vinyet Director Executiu i Portaveud´Osona Decideix respectivament.
A l´acte, hi van assistir més d´un centenar de persones disposades totes elles a treballar per dur a terme la consulta al seu municipi i fer possible la participació de tots els manlleuencs i manlleuenques en una consulta d´aquestes característiques.

S'estan mostrant 10 notícies (201-210) d'un total de 243.
Pàgina 21 de 25
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25 Pàgina següent
 
Si voleu fer qualsevol comentari sobre el referèndum podeu enviar un email a: contacte@osonadecideix.cat